Dagopvang

De dagopvang is er voor mensen die een dagje uit willen, naar het werk moeten/rustig thuis willen werken, een ziekenhuisopname/afspraak hebben of iets heel anders natuurlijk. 

Het is mogelijk om de hond(en) tussen 07.00 en 11.00 uur in de morgen te brengen, vervolgens gaan zij om 08.00 uur in verschillende groepen (afhankelijk van grootte en gedrag) los de speelveldenop. Deze zijn volledig omheind waardoor ze lekker los kunnen lopen en spelen. 
Na een uur gaan ze de kennel in om te rusten, je kunt je namelijk wel voorstellen dat het voor honden heel intensief is om met andere honden te spelen terwijl ze vaak niet gewend zijn om langer dan 1 tot 2 uur op een dag naar buiten te gaan. 

Dan gaan de honden van 11.00 tot 12.00 uur naar buiten en van 14.30/15.00 tot 16.00 uur. Het ligt uiteraard aan het weer hoelang ze naar buiten gaan. 
Bij zeer slechte weersomstandigheden of te hoge temperaturen ga je niet al te lang naar buiten met de honden. Verdeeld over de dag gaan ze dus 3,5 uur het speelveld op. 
De honden die in het pension verblijven gaan uiteraard in de avond ook nog gemiddeld een uur om te ravotten voor het slapen gaan. 

Als het dan 16.00 uur is, gaan de honden weer de ruime binnen- en buitenkennel in. Hier liggen zij voor de gezelligheid samen met 1 of 2 maatjes. 
Van 16.00 tot 19.00 uur is het dan weer mogelijk om je viervoeter(s) op te halen, voor een hondeneigenaar een lange dag waarbij je veel werkzaamheden kunt verrichten en je maatje lekker kan spelen met soortgenoten. 

Dagopvang ongeacht het aantal dagen dat je komt, kost 13 euro. 
De honden van de dagopvang krijgen in de ochtend en avond thuis te eten, tot 7 maanden leeftijd mag je voor pups een boterhamzakje met voer meebrengen voor de middag.

Jonge pups worden de eerste paar keer bij ons in de kantine in de bench geplaatst, zo kunnen zij rustig wennen aan het pensionleven en de verzorgers. Tijdens de koffiepauzes lopen zij dan los bij ons in de kantine en gaan zij op gepaste tijden uit met voldoende rust in verband met de gewrichten. Als dit alles goed gaat, gaan we ze rustig laten wennen aan de kennel waar zij samen worden geplaatst met een maatje. 

De honden dienen volledig inge├źnt te zijn (zie de pagina 'Hondenpension') 
Ook nemen wij enkel sociale honden aan, dit aangezien zij samen worden geplaatst en in groepsverband worden uitgelaten. Agressieve/dominantie honden of honden die overmatig dekgedrag vertonen, kunnen wij om deze reden niet plaatsen.
Bepaalde rassen kunnen wij niet plaatsen omdat door ervaring blijkt dat zij niet goed in de groep liggen (zie de pagina 'Hondenpension')

Breng en haaltijden 
Maandag t/m vrijdagBrengen 07.00 tot 11.00Halen 16.00 tot 19.00
Zaterdag Brengen 08.00 tot 09.00Halen 18.00 tot 19.00