Katten

Verblijf
Wij bieden de katten een grote binnen- en buitenruimte waar ze vrij rond kunnen lopen. Bij aankomst worden zij in de binnenkamer losgelaten waarna ze vaak letterlijk en figuurlijk eerst de kat uit de boom kijken. De deur tussen het binnen- en buitenverblijf staat 's zomers de hele dag open, in de winter kunnen zij via het kattenluik naar de buitenren. De ruimtes zijn voorzien van mandjes, speeltjes, klimpalen en ligplanken waar ze heerlijk kunnen spelen en relaxen. Door de kattenkamer staan verschillende voer en waterbakjes waar ze allemaal beschikking toe hebben. 

1. Krolse poezen moeten wij helaas weigeren om de rust in ons pension te waarborgen. 
2. Katers dienen gecastreerd te zijn om te mogen verblijven in het dierenpension. Bij het brengen van uw kat verwachten wij dat uw kat ontwormd en vlo vrij is

Inentingen
Katten jonger dan 4 maanden (kittens)

  • Voor katten jonger dan 16 weken is vaccinatie bij 9 en 12 weken oud noodzakelijk. 
  • Vanaf 15 weken oud kan uw kat in ons pension verblijven.

Katten ouder dan 4 maanden

  • Kattenziekte (36 maanden geldig)
  • Niesziekte (Jaarlijks)

Wanneer de eerste enting voor de Niesziekte op volwassen leeftijd plaatsvindt, moet deze met een interval van 3 weken herhaald worden. Deze tweede enting moet minstens 2 weken oud zijn voordat uw kat(ten) in ons pension kunnen verblijven.       

De Bordetella neusenting is niet verplicht om uw kat in ons pension te laten verblijven.  Indien uw kat(ten) eerder wel eens de niesziekte heeft gehad, is het wel aan te raden de Bordetella neusenting te geven.