Dagopvang Honden

Wij bieden ook dagopvang voor uw hond (vanaf ± 4 maanden oud) van maandag t/m vrijdag. Meer informatie, zie puppy dagopvang.  Werkt u overdag of wilt u zo nu en dan een dagje weg? Laat uw hond dan niet de hele dag alleen, maar gun de hond persoonlijke aandacht en volop beweging. De Boerdik is een tweede thuis voor uw hond. U kunt op vaste dagen gebruik maken van onze dagopvang maar ook bellen als u hier incidenteel gebruik van wilt maken.  U kunt uw hond vanaf 07.00 uur bij ons brengen en tot `s avonds 19.00 uur weer ophalen. Dagopvang is handig als u moet werken, maar ook als u bijvoorbeeld een dagje weggaat en uw hond niet alleen wilt laten. Ook kunt u gebruik maken van de dagopvang om uw hond te laten socialiseren met soortgenoten. De dagopvang is tevens mogelijk om een dagje uit te proberen alvorens een langer verblijf. Het reserveren voor de dagopvang kunt u doen door middel van het reserveringsformulier in te vullen. 

Puppy dagopvang

Dierenpension ''De Boerdik'' biedt ook puppy-dagopvang voor honden vanaf 4 maanden oud.
Puppy's hebben veel aandacht nodig die wij, buiten de drukke zomerperiode om, heel goed kunnen bieden. In drukke periodes is het, in overleg, ook mogelijk. 
Uw puppy moet wel alle gebruikelijke vaccinaties gehad hebben inclusief een enting voor kennelhoest. De puppy's verblijven bij ons in de kantine in een bench en krijgen zodoende volop aandacht. Tijdens de koffiepauze zijn ze gezellig om ons heen en heerlijk aan het spelen. 

Vergeet uw vaccinatieboekje ook voor het gebruik van de dagopvang niet!