Halen & Brengen

De huisdieren kunnen ’s morgens tussen 10:00-11:00 uur gebracht of gehaald worden. Wij doen dit met een reden. De verzorgers hebben dan de hele dag om uw hond of kat goed te kunnen observeren.   

De dieren gaan zo in een vreemde omgeving gerust de nacht in en dat is prettiger voor uw huisdier. Ook kunnen de nieuwe gasten zo wennen aan hun nieuwe omgeving en nieuwe verzorgers.

U bent als eigenaar verplicht om het vaccinatieboekje van uw huisdier mee te nemen. Wij moeten u jammer genoeg weigeren als dit ontbreekt omdat het pension te allen tijde aan moet kunnen tonen dat alle dieren ingeënt zijn. Het pension bewaart het boekje en u krijgt het weer terug bij het ophalen van uw huisdier.

Het pension heeft een ruim assortiment aan dekens en kussens, deze kunt u dus thuislaten. Wij laten u niet meelopen naar de kennel omdat het heel verwarrend is voor uw hond. Uw geur blijft hangen en uw hond blijft naar u zoeken. Ook voor de andere honden is het heel onrustig als er steeds nieuwe mensen langslopen. 
Uiteraard kunt u ons altijd gedurende de openingstijden bezoeken om te zien waar uw huisdier tijdens zijn vakantie verblijft. Dit dient vooraf plaats te vinden, hiervoor hoeft geen afspraak te worden gemaakt. Tijdens het hoogseizoen is het helaas te druk om u een rondleiding te kunnen geven, en adviseren wij op voorhand een keer te komen kijken. Voor meer informatie kunt u ons ook gedurende de openingstijden bellen.